image1 image2 image3
logo

algemene informatie

NACHT VAN HET DORP BUDSCHOP
30 mei is het zo ver, de ‘Nacht van het Dorp’.
JongNL Budschop zorgt samen met het bedrijfs- en verenigingsleven van Budschop dat er ‘aan de andere kant van de brug’ ook veel te beleven valt! Tussen 19.00u en 23.00u op deze vrijdag avond laten de organisaties, bedrijven en verenigingen van Budschop u graag op een creatieve en interactieve manier zien wat er op Budschop zoal te beleven is. Wie er allemaal zijn deuren open zet tijdens deze Nacht, is te vinden onder het tabblad 'deelnemers'.

Vanaf 25 mei kunt u een routeboekje afhalen bij Bakker Tommie. In dit boekje staat naast een plattegrond, een korte introductie over de bijna 20 deelnemers die meedoen aan ‘Nacht van het Dorp’.
Er valt een hoop te zien en beleven 30 mei in Budschop!

Om 22.30 sluit de band Skyway Avenue de ‘Nacht’ af, het optreden zal plaatsvinden op de Vijfsprong. Bij slecht weer zal het optreden en afsluiting plaatsvinden in de zaal van ‘Cafe de Schans’.  \

Bekijk onder aan de pagina het hele programma. 

VOLG DE NACHT VAN HET DORP ONLINE EN OP DE RADIO
Midden-Limburg Actueel en WeertFM zijn op 30 mei ook van de partij. Midden-Limburg Actueel brengt dagelijks het lokale nieuws uit de regio via hun website www.middenlimburgactueel.nl. Zo berichten ze al een maand over "De Nacht van het Dorp" via het nieuws en in hun evenementen kalender.

Ze zullen tijdens de Nacht van het Dorp nabij Café de Schans een demonstratie geven van de livestream uitzending die ze in samenwerking met hun partner WeertFM zullen realiseren. WeertFM zal tijdens de Nacht van het Dorp een live radio uitzending maken waarbij Midden-Limburg Actueel de beelden zal verzorgen. Deze demonstratie is live te volgen via de nieuws-website en op het televisie kanaal van WeertFM. In Café de Schans kan de live-uitzending bekeken worden en alle inwoners van Weert en Nederweert kunnen deze volgen via het TV-Kanaal van WeertFM.
(klik hier om uit te zoeken waar de TV-zender op jou TV te vinden is).
De radio uitzending is in de ether te beluister via 107,5 MHz (Weert) en 97,0 MHz (Nederweert).

 

 

De NvhD is een activiteit van

Mede mogelijk gemaakt door de

Logo-provincie-limburg-wit

2024  Nacht van het dorp   vormgeving hoenenenvandooren